Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Οι Φίλοι μας

Οι Φίλοι μας







Η Φίλη μας η Βίρμα κυνηγόσκυλο διασταύρωση Kούρτσχααρ (μαμά) με Nτράχτχααρ (μπαμπάς) Πολύ παιχνιδιάρα , κοινωνικότατη , και πολύ γρήγορη... Μας έχει επισκεφτεί στο παραθαλάσσιο μας και έχει παίξει με το μεγαλύτερο μου αδερφό Ρεξ ( Doberman 7 ετών ) Πρόσφατα απόκτησε και μια αδερφού λα την Κάντυ είναι Σέττερ. Γλυκύτατη και χαδιάρα..
http://www.virmathedog.blogspot.com/




Η Φίλη μας Αλάσκα και Μιλού Είναι μαλτέζικη με κανισάκι περίπου 1 χρονών και κάτι.. Η μαμάκα της έρχεται από πολύ μικρό κουταβάκι σπίτι μας , μόλις είχε ανοίξη τα ματάκια της ήταν μια πολύ μικρή χνουδωτή μπαλίτσα όταν μας ήρθε για πρωτη φορά σπιτάκι μας και από τότε είμαστε φιλενάδες.. Έχει όμως και μια αδερφού λα την Μιλού Τσιουάουα περίπου ένα χρονών και 6 μηνών μικρούλα.. Δεν έχει πολύ καιρό που είναι στην παρεούλα μας και δεν έχει νιώσει ακόμα άνετα με το παιχνίδι μας αλλά με το καιρό θα γίνει και αυτό..



Η Φίλη μας η Τζέρι.. Είναι φίλη μας από πέρσι και παραθερίζει σε συγγενικά πρόσωπα στο παραθαλάσσιο των συγγενών είναι ημίαιμη αλεπουδίτσα υπερκινητικότατη και παιχνιδιάρα... περίπου 1 χρονών..



Η Φίλη μας η Ζήνα...Λυκόσκυλο 1 χρονών ευγενικότατη , παιχνιδιάρα και κοινωνικότατη..
μας επισκέφτηκε στο παραθαλάσσιο μας πέρσι και φέτος λέει να μας έρθει με τους γωνείς της και το νέο αδερφάκι της Λυκόσκυλο αρσενικό 3 μηνών για να παίξουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: